Karaled

VERHUUR & VERKOOP INDOOR- EN (MOBIELE) OUTDOOR-LEDSCHERMEN

Karaled is een onderdeel van Karasound - Raf Drijkoningen

Service & prijs kwaliteit zijn heel belangrijk 

bij Karaled!

Verhuur van mobiele LED-schermenReclame of andere meldingen op een LED-scherm? Dit wordt gezien door iedereen! Je kan er niet naast kijken!


Of wat dacht u van een voetbalmatch uitzenden?  


U heeft opendeurdagen, solden, acties, lancering van een nieuw auto-model, voorstelling van een (nieuw) product, mededelingen, nieuwe zaak om naambekendheid te krijgen,…? Reclame op de LED-schermen van Karaled zullen zeker opvallen!

 

De mobiele LED-schermen zullen in één oogopslag uw aandacht trekken. Zelfs in volle zon is het nog duidelijk leesbaar!

 

Het scherm is te huur per dag, midweek, weekend, week, tien dagen, twee weken, drie weken, maand, vijf weken, twee maanden, 3 maanden of langere tijd.

 

Bij de verhuur en plaatsing van het ledscherm aan de zaak zal de programmatie en presentatie gratis opgemaakt worden in overleg en dit tot 10 pagina's. Meerdere pagina's tegen kleine meerprijs per pagina is altijd mogelijk. Vanaf weekverhuur is er ook de mogelijkheid om acties te laten aanpassen. Ook dit is inclusief! Bij Karaled geen verrassingen meer.

 

U heeft een promo-filmpje? Geen probleem, Karaled zorgt ervoor dat dit mee opgenomen kan worden in de programmatie van het LED-scherm.

Verhuur van rental P4.81
LED-scherm 3m² tot 15m²Ideaal voor:
° in de showroom

° theater/film voorstelling
° als background tijdens een beurs of fuif?!
° binnen/buiten voor een voetbalwedstrijd
° een drive-in movie ergens op een parking
° spelnamiddag om op reuze scherm te gamen?!

U kan het zo gek niet bedenken of dit scherm kan op vele vlakken ingezet worden.... opendeurdagen, solden, acties, lancering van een nieuw auto-model, voorstelling van een (nieuw) product, mededelingen, led-schermen van Karaled zullen zeker opvallen!
Dit rental scherm is er een opstelling van 3m² tot 15m² mogelijk. Meer info nodig? Neem geheel vrijblijvend contact op met Karaled!

2016 @ Karaled - onderdeel van Karasound

verhuur/verkoop van (reclame) ledschermen

zowel mobiel als rental

BTW-nummer: BE0886.045.609